Personal training Baarn

OmegaFit – Personal training Baarn biedt zowel personal training aan huis als in onze unieke functionele trainingslocatie. Wij helpen je afvallen, je figuur verbeteren, spiermassa opbouwen, fitter worden of je zelfs klaarstomen voor dat sportevenement dat je altijd al hebt willen doen.

Wij combineren de meest recente wetenschappelijke inzichten met beproefde methodes en jaren ervaring om jou te helpen zo efficiënt mogelijk je doelen te behalen. Daarnaast staat bij ons ook trainingsplezier centraal. We helpen je de drive te vinden om echt te genieten van de training en steeds opnieuw het beste uit jezelf te halen.

We staan ook voor kwaliteit en eerlijkheid. Bij ons zul je geen crashdieet doen. We beloven jou niet in vier weken 10kg af te vallen. Wat jouw doel ook mag zijn, we werken er op een efficiënte maar verantwoorde en gezonde manier naar toe.

Paul Visser Omegafit Personal Trainer Baarn

Paul Visser

Paul Visser is een ervaren personal trainer gespecialiseerd in figuurverbetering en vetverlies. Als oprichter van OmegaFit, geeft Paul naast personal training in Baarn, small-group training en voedingsadvies ook workshops, seminars en (interactieve) presentaties over voeding en fitness.

Paul combineert uiterst efficiënte en uitdagende training met voedingsadvies op maat om blijvende resultaten te behalen.

 

“Echte resultaten komen als je voor langere tijd, consequent naar een doel toewerkt. Om dit vol te kunnen houden moeten gezonde voeding en doeltreffende training onderdeel worden van je levensstijl. Als sporten net zo vanzelfsprekend wordt als ontbijten en je zonder er bij stil te staan de juiste voedingskeuzes maakt, dan is een fit, strak en vitaal lichaam onontkoombaar. Mensen helpen deze intrinsieke drive te vinden en vast te houden is mijn beroep.”

Onze trainingslocatie

Onze unieke trainingslocatie draait met name om functioneel bewegen.
In deze 850m² grote ruimte hebben we alles in huis om de meest efficiënte en uitdagende trainingen te verzorgen.

Liever thuis, in je eigen sportcentrum of in de buitenlucht trainen? Alles is mogelijk in overleg met de Personal Trainer.

Nodig Paul Visser uit voor een gratis en vrijblijvend intake- en adviesgesprek.

Naam

Email

Telefoonnummer