Paul Visser

“Om lichamelijke doelen te behalen moeten training en voeding nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Het is vaak verbazingwekkend hoe snel een lichaam kan veranderen door relatief kleine aanpassingen in het dieet en een professionele begeleiding bij het sporten. Die verandering zien in mensen is mijn passie.”

Paul Visser is een ervaren personal trainer gespecialiseerd in figuurverbetering en vetverlies. Als oprichter van OmegaFit geeft Paul naast personal training, small-group training en voedingsadvies ook workshops en seminars over voeding en fitness, schoolvoorlichting, bootcamps en bedrijfstrainingen.

  • Meervoudig gediplomeerd Fitness specialist en personal trainer
  • Voedingsdeskundige en gewichtsconsulent
  • Gespecialiseerd in afvallen, figuurverbetering en sportspecifieke training
Meer informatie over Paul

Mandy van de Weerd

“Door efficiënter te bewegen en gezondere, slimme voedingskeuzes te maken verbeterd niet alleen je lichaam maar je hele leven. Het begint echter allemaal bij de juiste mindset. Ik kan je helpen om fitter, energieker, gezonder en vitaler door het leven te gaan. Door kleine aanpassingen te maken in jouw levensstijl en oude gewoontes te doorbereken zorgen we er samen voor dat jij je doelen wel bereikt!”

Mandy van de Weerd is een ervaren personal trainer, voedingsspecialist en lifestyle coach. Naast personal training verzorgt Mandy ook diverse groepstrainingen en evenementen.

  • Personal trainer en voedingsspecialist
  • Lifestyle coach
  • Gespecialiseerd in afvallen en figuurverbetering

Bereik je doel

Sixpack? Marathon? Met onze gespecialiseerde één op één begeleiding in training en voeding maken we een programma geheel op maat.

MEER INFORMATIE